Chestionar Personalizat

Welcome to your Chestionar Personalizat

Te rog introdu adresa de mail.
Oferă data, locația și ora nașterii
Trăim cu anumite conflicte interioare (ex. Frica de a vorbi în public), dar și conflicte externe (ex. Neînțelegeri cu persoane apropiate). Tu ce conflicte întâmpini? Enumeră 3.
În descrierea aflată în josul întrebării găsiți 7 caracteristici. Ordonează caracteristicile din descriere în funcție de caracteristica cu care te identifici cel mai mult. Oferă un număr de la 1 la 5 in funcție de cât de mult te identifici cu caracteristica respectivă, 1 reprezentând cel mai mult si 5 cel mai puțin. Oferă un exemplu pentru fiecare.1. Fantezii/așteptări irealiste; 2. Nemulțumire 3; Frică (de moarte, de exemplu) 4. Griji 5; Comparație/gelozie; 6. Nevoia de atenție; 7. Seriozitate (a oferi importanță nejustificată unui lucru mai multa decât altuia)
Pentru îmbunătățirea stilului de viață din punct de vedere fizic, psihic si emoțional, ce reprezintă o problemă pentru tine?
Dorești să îți imbunătățești stilul de viață alimentar ? Numește ce probleme întâmpini și ce ai dori să îmbunătățești din punct vedere fizic.
Există și alte aspecte la care ai dori să lucrezi (de natură fizică, emoțională, mentală, etc.)? Oferă exemple.
Oferă numele tău complet, adresă de mail sau Facebook/Instagram
Pentru o mai bună înțelegere a profilului psihic și emoțional și pentru depistarea carențelor nutriționale, rog trimiterea unei fotografii realizată recent pe adresa serban.ionescu10@gmail.com. Este de ajuns să fie doar chipul la vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.