Chestionar personalizat – 2

Welcome to your Chestionar personalizat - 2

Oferă numele complet, data nașterii, locul și ora.
Apreciază de la 1 (nu rezonez deloc) la 10 (rezonez pe deplin) aceste patru principii. Adaugă detalii personale la fiecare, răspunzând la întrebări.1. Integritate – Îmi respect cuvântul pe care mi-l ofer mie și altora.
Întrebare: Cuvintele pe care le folosim sunt fundamentul vieții noastre. În ce măsură îți respecti cuvantul pe care ți-l oferi ție și altora? Fii explicit și oferă exemple unde faci și nu faci acest lucru.

2. Autenticitate – Îmi trăiesc potențialul maxim, respectând imaginea pe care o am despre mine, pe care o infățișez altora și pe care mă aștept ca aceștia să o aiba despre mine.

Întrebări: Numeste 3-6 cuvinte cu care tu te asociezi din punct de vedere al imaginii de sine. Fii sincer (bună, mediocră, rea, etc). Cat de în concordanță este cu ce înfățișezi altora (aceleași 3-6 cuvinte înlocuite cu imaginea pe care o înfățișezi altora)? 

3. Responsabiltate – Trăiesc adevărul că eu sunt sursa a tot ceea ce mi se întămplă, deci sunt responsabil pentru tot ceea ce se întămplă în interior și în exterior.
Întrebări: Descrie modul prin care prinicpiul responsabilității se manifestă în viața ta din perspectiva actiunilor zilnice. Dintre a fi iresponsabil, responsabil doar pentru acțiunile tale sau responsabil și pentru actiunile tale și pentru ale altora, tu unde te situezi? Care e starea ta de fapt din acest punct de vedere? Fii explicit. 

4. Îmbogățire – Sunt dedicat îmbogățirii propriei vieți pentru a o îmbogăți și pe a altora.

Cat timp pe zi acorzi îmbunătățirii stării proprii? Cat de important este pentru tine sa-i implinesti pe altii ?

Întrebări: Cât timp pe zi acorzi îmbunătățirii stării proprii? Cat de important este pentru tine sa-i implinesti pe altii (care sunt deschiși)? Fii explicit.

Dintre toate cele patru principii, la care ți-ar plăcea să lucrezi cel mai mult? De ce?
Adresa de mail / Pagină facebook/instagram.

Un comentariu la „Chestionar personalizat – 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.