D'ale firii

Gândurile contradictorii – Marea dilemă deslușită

Gândurile contradictorii - Marea dilemă deslușită

„Doamne cât mi-aș dori să nu mă mai simt rău!”

Ce facem aici? Pur și simplu contrazicem dorința inițială. Aceea de a fi vindecat.

Ce pot spune? „Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt deja vindecat!”

Dar bineînțeles, mintea întră intr-o dilema. Începe să nu creadă. Uităm că natură noastră este una plină de bucurii. De vindecare. De dragoste. Ea spune: „Păi cum să fiu vindecat deja dacă eu sufăr?”. Din nou, ce facem aici? Imputernicim ideea că nu suntem vindecați. Asta zic prin gânduri contradictorii.

Vrei să fii vindecat? Crede că deja eșți. Nu trage de timp. Uită de momentele în care a durat o zi, o săptămâna, o luna până să te vindeci. Dorința să-ți fie mereu pentru prezent. Altfel apar gânduri contradictorii. Acestea sunt rădăcina suferinței noastre. Rămânem ignoranți la ideea că adevărată noastră natură este Dumnezeiască, curată, frumoasă.

„Azi sunt bolnav, deci am să stau toată ziua în pat și nu voi face nimic”

Înțelege, corpul încearcă să-ți spună ceva. Îl neglijezi. Nu digera bine ceea ce îi oferi. Fie alimente, fie gânduri și informații contradictorii.

Infuzează afirmații, gânduri și momente pozitive în viață ta. Eșți dintotdeauna o ființă puternică, care are mereu la dispoziție resursele interioare de care are nevoie pentru a fi fericită.

Nu-ți lăsa mintea să fie șeful. Tu eșți șeful. Folosește mintea pentru binele tău. Adună numai cuvinte frumoase în viața ta.

O voi lăsa pe Niculina să-ți limpezească mințile cu niște afirmații adevărate, puternice: https://astrocercetas.wordpress.com/…/111-afirmații-utile-…/

Alege una și repet-o. Zâmbește în acest timp. Adevărul eliberează. Adevărul hrănește. Poftă bună.

Aștept reacțiile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.