Chestionar personalizat

Acest chestionar servește persoanelor care vor să se depășească în orice aspect al vieții. Întrebările sunt construite astfel încât prin informațiile colectate să putem realiza un portret personalizat asupra aspectelor pe care le puteți îmbunătăți in viața de zi cu zi. Veți avea o înțelegere mai clară asupra propriei vieți prin conștientizarea anumitor sectoare unde vă puteți îmbunătăți. Pentru o diagnosticare mai detaliată, completați și al doilea chestionar din josul paginii.

Welcome to your Chestionar Personalizat

Te rog introdu adresa de mail.
Oferă data, locația și ora nașterii
Trăim cu anumite conflicte interioare (ex. Frica de a vorbi în public), dar și conflicte externe (ex. Neînțelegeri cu persoane apropiate). Tu ce conflicte întâmpini? Enumeră 3.
În descrierea aflată în josul întrebării găsiți 7 caracteristici. Ordonează caracteristicile din descriere în funcție de caracteristica cu care te identifici cel mai mult. Oferă un număr de la 1 la 5 in funcție de cât de mult te identifici cu caracteristica respectivă, 1 reprezentând cel mai mult si 5 cel mai puțin. Oferă un exemplu pentru fiecare.1. Fantezii/așteptări irealiste; 2. Nemulțumire 3; Frică (de moarte, de exemplu) 4. Griji 5; Comparație/gelozie; 6. Nevoia de atenție; 7. Seriozitate (a oferi importanță nejustificată unui lucru mai multa decât altuia)
Pentru îmbunătățirea stilului de viață din punct de vedere fizic, psihic si emoțional, ce reprezintă o problemă pentru tine?
Dorești să îți imbunătățești stilul de viață alimentar ? Numește ce probleme întâmpini și ce ai dori să îmbunătățești din punct vedere fizic.
Există și alte aspecte la care ai dori să lucrezi (de natură fizică, emoțională, mentală, etc.)? Oferă exemple.
Oferă numele tău complet, adresă de mail sau Facebook/Instagram
Pentru o mai bună înțelegere a profilului psihic și emoțional și pentru depistarea carențelor nutriționale, rog trimiterea unei fotografii realizată recent pe adresa serban.ionescu10@gmail.com. Este de ajuns să fie doar chipul la vedere.

Chestionar #2 Click aici

2 comentarii la „Chestionar personalizat

  1. Iti multumesc ,Serban , stii mereu exact ce trebuie sa spui .Raspunsurile tale la chestionarul pe care l-am completat sunt lucruri de care o sa tin cont ,pt ca sunt exact sfaturile de care aveam nevoie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.