D'ale firii

Ce este integritatea?


Ce este integritatea?

Un principiu. Unul sacru. Unul de bază. Unul pe care se bazează tot universal!

Vezi soarele că lipsește de pe cer vreodată? Îți bate inima zilnic? Dumnezeu este construit cu integritate! Natura ta inerentă este integritatea! De-aia când nu eșți integru nu te simți bine.

Ce vreau sa spun prin integritate? A onora cuvintele pe care le oferi tie și altora, și cu gândul și cu fapta!

De ce e important să le onorăm?

Aproape toată viata îți este construită cu ajutorul cuvintelor și angajamentelor. Cuvintele pe care le zici ție și altora sunt structura construcției propriei vieți. Dacă viată ta este o clădire, cuvintele spuse ție și altora sunt fundația acestei clădiri. Nu trebuie să aibă rugină și praf – adică sa fie gânduri/tipare inconștiente. Astfel nu va rezista clădirea!

Puterea vieții tale este construită din cuvintele conștiente pe care le oferi ție și altora!

Dacă vorbeșți din inconștiență în relații sau în afaceri, nu vei fi conștient de consecințele cuvintelor tale. Vei fi într-un șoc continuu. Asta Înseamnă că nu eșți integru!

Integritatea nu este vizibilă doar în acțiune!

Dacă te chem la un eveniment, accepti, și vii la timp, nu înseamnă că eșți integru. Și gândirea ta trebuie să fie integritate! Puteai sosi si din intamplare mai devreme. Daca nu erai constient ca e important sa vii la timp, este lipsa de integritate! Punctualitatea e doar un efect secundar al integrității.

Integritatea este instrumentul principal pentru a-ți regasi energia necesară pentru a trăi neincordat, eliberându-te de toate tiparele mentale negative pe care le creezi și datorită cărora suferi!

Integritatea trebuie practicată mereu – în gând, in vorba și în fapte!

Trebuie să îndeplineșți angajamentele pe care le oferi ție și altora! Trebuie să le trăieșți că și cum viața ta ar depinde de aceste angajamente! Pentru că așa și este! Sa fie clar!

Încearcă să gândeșți și să vorbeșți într-un fel care îți va permite să respecti cuvintele oferite ție și altora! Așa se va stabili integritatea în viată ta! Este un ambient minunat în care să locuiești!

Testează singur! Vezi ce viata ți-au format până acum cuvintele! Vezi ce le-ai spus oamenilor sau tie și nu ai făcut. Vezi cum te-ai prezentat, ce ai respectat și ce nu. Vezi cum puteai să respecți angajamentele pe care nu le-ai îndeplinit, în loc să le dai deoparte!

După ce termini, încearcă să îndeplineșți cuvintele și angajamentele pe care le oferi altora ca și cum ai fi în mare pericol dacă nu o faci! Nu-ti găsi scuze! Decide că vei face orice este nevoie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.