Terapia Craniosacral

Anxietatea – scurtă introducere

😯 Îngrijorări zilnice, excesive și incontrolabile apar la tot pasul. Evenimentele din viață cotidiană ne deranjează, chiar dacă nici măcar nu există motive sau există doar puține motive pentru îngrijorare. Cu un surplus de îngrijorări, apar și atacurile de panică să se răzbune. Cauze și simptome sunt nenumărate. Medicamentele vor rezolva doar o parte din simptome, dar nerezolvand cauza nu vor fi niciodată eficiente pe durata lungă. Aici intervin terapiile alternative precum terapia craniosacral.

🤔 Motivul pentru care este numită craniosacral este pentru că există o manipulare delicată a oaselor craniene și a oaselor sacrale. Se ucrează ritmul craniosacral pe care facilitatorul îl sesizează prin lichidul vertebral cerebral care curge prin fascie. Deoarece fascia se găsește în tot corpul, în acest ritm craniosacral atingerea se întâmplă peste tot corpul. Echilibrează sistemul nervos autonom, permițând o relaxare profundă care permite receptorului să depășească orice durere.

😸 Mulți pacienți simt cum durerea din piept, nodurile din gât și înțepăturile în cap dispar. La mulți dintre ei acestea nici că se mai întorc. Restul sunt vindecați, dar revenind din nou la tiparele lor care i-au adus în situația respectivă, au invitat anxietatea înapoi. De aceea recomand să vorbim în detaliu despre ce va deranjează, pentru a putea tăia problema de la rădăcina împreună!

😋 În combinație cu uleiuri esențiale 100% naturale, această terapie poate face minuni. Uleiurile pot ajută la combaterea cauzelor, înlăturând simptomele prin echilibrarea mentală și emoțională a pacientului.

Image may contain: one or more people and text

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.