Terapia Craniosacral

Acneea dispare? Fugi băi de aici!

😟 Acneea este o afecțiune a pielii care determina apariția coșurilor, nodulilor și a chisturilor pe față, pe piept sau pe spate. Deși nu este o afecțiune periculoasă, această poate lasă cicatrici inestetice și poate provoca probleme emoționale. Cauzele sunt multe (stres, alimentație, hormoni). Din păcate, acestea nu sunt eliminate de medicamentele sau produsele pentru acne. Aceste prescripții medicale durează mult până își fac efectul (4-8 săptămâni), doar că acneea poate reveni în viitor deoarece CAUZA NU A FOST ÎNLĂTURATĂ.
😏Terapia Craniosacral în combinație cu folosirea de uleiuri esențiale este o metodă excelență de a trata simptomele acneii, înlăturând treptat cauzele. Fascia, țesutul conjunctiv care ne îmbracă tot corpul, este că și un al doilea creier cu o inteligență proprie. Înlăturarea restricțiilor sau sifonărilor la nivel de fascie din anumite zone care pot formă o amprenta pe piele este o metodă simplă și sigură pentru înlăturarea acneii. Este un proces prin care corpul începe să se vindece singur, lăsând lichidul enceaflorahidian să curețe, revigoreze și înnoiască zonele în cauza.
🥳 Mulți au spus că uleiurile esențiale i-au ajutat să scape de acnee. Prin folosirea acestora în diverse combinații de uleiuri și protocoale, până și cele mai sensibile cicatrici au fost vindecate.
😃 Haideți să testăm un asemenea protocol de curățire cu uleiuri esențiale la o terapie craniosacral!


Un comentariu la „Acneea dispare? Fugi băi de aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.